Dinsdagavond 22 juni 2021 een fotosessie gehad op de Wadi in Darp. Gelukkig hadden we er mooi weer bij en iedereen had er zin in. Met onze oranje shirts hadden we veel bekijks want er werd eerst gedacht dat wij supporters waren van het Nederlands elftal. (hahahaha).Deze zullen er vast tussen zitten, maar ik niet. Daarna werd er toch wel vol verbazing gereageerd dat wij de plaatselijke dansvereniging waren. Ja, en dat al bijna 25 jaar.  Niet iedereen kan tenslotte op de hoogte zijn van wat er in het dorp afspeelt.  Anoula heeft heel wat plaatjes geschoten......we zijn benieuwd.                                                                                                        

 

Ellen

We gaan weer verhuizen......

Hallo allemaal,

Eindelijk kunnen we weer dansen. Ondertussen zijn we verhuisd van boven naar beneden. De groep van dinsdagavond is dusdanig uitgebreid dat het lokaal boven te klein werd.  Besloten werd om weer naar beneden te gaan in de grote zaal. Maar er was nog wel een dingetje en dat waren de spiegels. We hebben destijds van onze spaarcentjes een spiegelwand kunnen laten plaatsen van 1.80 mtr x 4.00  mtr. Deze wilden wij natuurlijk heel graag mee hebben naar beneden, maar zou dat kunnen. "Nee", zei het bedrijf wat het destijds heeft geplaatst, en "JA "zei Marco......."dat durf ik aan".En echt, het is gelukt.......en de spiegels kwamen ook nog eens heel naar beneden!! Wat was ik blij en trots op hem dat hij dat toch maar weer heeft gefikst. Daarna mocht ik ook nog kiezen, een vaste wand aan de muur, een verrijdbare wand van 4.00mtr of 2 wanden van 2.00mtr elk.

Mijn keuze viel op het laatste zodat ze ook nog eens makkelijk zijn te verplaatsen naar een eventuele andere ruimte.

Van Eric Boers kregen wij de ruimte om een wand in de zaal naar onze eigen behoeften in te richten. Na 2 dagen klussen (Marjolijn onze klusvrouw)  en de rest van het bestuur is het al met al een efficiente en nette ruimte geworden. Ben er verschrikkelijk blij mee.

En als klap op de vuurpijl kregen wij ook nog eens een nieuwe groep leden erbij......Nou....fantastisch.....wij gaan er weer volop tegenaan. Iedereen is super enthousiast dus dat komt wel goed.

 

Ellen            10-06-2021

 

 

 

metamorfose danslocatie

We waren al wat aan het opruimen geslagen en inmiddels heeft alles wat niet meer gebruikt werd een nieuwe bestemming gekregen. De berging is nu dus bijna helemaal leeg. Marjolijn en Ellen zijn naar Karwei geweest om stellages te halen zodat Marco a.s zaterdag alles aan de wand kan gaan bevestigen. Als er nu iets opgeruimd moet worden kan het allemaal netjes geordend worden. Afgelopen woensdag (28-6-2017) hebben Marjolijn en Gea de bank uit elkaar gehaald en verhuist naar de andere kant van de ruimte, t.o de toiletten. Marco zal daar nog een kleine aanpassing aan verrichten zodat a.s maandagmiddag de bank op de definitieve plek kan worden bevestigd. Als dit klaar is kan er worden begonnen met het afbreken van de bar. Planken die daar weer vanaf komen zullen worden hergebruikt op de stellages in de bergruimte. We doen ons best alles zoveel mogelijk te hergebruiken . Zo moet er ook nog een soort van bureautje komen voor de laptop, mappen, soundmixer en headset. Op dit moment vinden we dat we al best ver zijn gekomen, zeker gezien het feit dat we pas in de vakantie wilden beginnen. Maar een paar weken extra speling kunnen geen kwaad want je weet maar nooit. In ieder geval zijn wij nog steeds razend enthousiast. En als mijn wens dan straks ook nog in vervulling kan gaan dan ga ik uit mijn dak!!!!!

1 Berichten

Hallo allemaal

Hallo allemaal, hier zijn we dan weer met een geheel nieuwe site.  Wij vinden deze site overzichtelijker en eenvoudiger in gebruik en hopen er dan ook veel plezier van te mogen beleven. En dan mag natuurlijk de blog ook niet ontbreken. Daar zal ik mijn best voor gaan doen. Zal proberen geregeld iets te gaan schrijven en mochten er leden en/of bezoekers zijn tijdens onze lessen of optredens die leuk filmmateriaal en/of foto's hebben gemaakt, mogen dat naar mij opsturen.

 

mijn mailadres is: ellen.mulder-jager@hotmail.com

 

Vervolgens zal ik dit gaan plaatsen op de website of op onze facebookpagina al dan niet vergezeld met een leuk verhaal.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ellen.

 

meer lezen 2 Berichten

 

 

 

De Durango Line and Show Dancers zijn begonnen in 1997

en bestaat op dit moment uit 23 leden variëren in de leeftijd van 12 jaar tot 60+.

Wij dansen eenmaal per week in de "Stobbe "te Darp.

Gezelligheid staat bij ons voorop.

Wij dansen op verschillende soorten muziek zoals, Funky, Country en Ierse dansen.

Houd je van dansen en van gezelligheid kom dan een keertje kijken.

 

 

 

 

 

 

De lessen zijn op Dinsdag van 19.30 u tot 22.00u

Instromen kan altijd. Wensen van de leerlingen staan voorop. 

De kosten € 16,50 per maand

 

 

Het Demo/Wedstrijd team danst op maandag  19.15u tot 21.00u 

Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.