Hallo allemaal

Hallo allemaal, hier zijn we dan weer met een geheel nieuwe site.  Wij vinden deze site overzichtelijker en eenvoudiger in gebruik en hopen er dan ook veel plezier van te mogen beleven. En dan mag natuurlijk de blog ook niet ontbreken. Daar zal ik mijn best voor gaan doen. Zal proberen geregeld iets te gaan schrijven en mochten er leden en/of bezoekers zijn tijdens onze lessen of optredens die leuk filmmateriaal en/of foto's hebben gemaakt, mogen dat naar mij opsturen.

 

mijn mailadres is: ellen.mulder-jager@hotmail.com

 

Vervolgens zal ik dit gaan plaatsen op de website of op onze facebookpagina al dan niet vergezeld met een leuk verhaal.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ellen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Marjolijn (dinsdag, 20 juni 2017 14:20)

    Veel succes

  • #2

    Anita (dinsdag, 27 juni 2017 20:31)

    Top