metamorfose danslocatie

We waren al wat aan het opruimen geslagen en inmiddels heeft alles wat niet meer gebruikt werd een nieuwe bestemming gekregen. De berging is nu dus bijna helemaal leeg. Marjolijn en Ellen zijn naar Karwei geweest om stellages te halen zodat Marco a.s zaterdag alles aan de wand kan gaan bevestigen. Als er nu iets opgeruimd moet worden kan het allemaal netjes geordend worden. Afgelopen woensdag (28-6-2017) hebben Marjolijn en Gea de bank uit elkaar gehaald en verhuist naar de andere kant van de ruimte, t.o de toiletten. Marco zal daar nog een kleine aanpassing aan verrichten zodat a.s maandagmiddag de bank op de definitieve plek kan worden bevestigd. Als dit klaar is kan er worden begonnen met het afbreken van de bar. Planken die daar weer vanaf komen zullen worden hergebruikt op de stellages in de bergruimte. We doen ons best alles zoveel mogelijk te hergebruiken . Zo moet er ook nog een soort van bureautje komen voor de laptop, mappen, soundmixer en headset. Op dit moment vinden we dat we al best ver zijn gekomen, zeker gezien het feit dat we pas in de vakantie wilden beginnen. Maar een paar weken extra speling kunnen geen kwaad want je weet maar nooit. In ieder geval zijn wij nog steeds razend enthousiast. En als mijn wens dan straks ook nog in vervulling kan gaan dan ga ik uit mijn dak!!!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marjolijn (donderdag, 29 juni 2017 18:17)

    Dat gaat vast goedkomen

 

 

 

De Durango Line and Show Dancers zijn begonnen in 1997

en bestaat op dit moment uit 23 leden variëren in de leeftijd van 12 jaar tot 60+.

Wij dansen eenmaal per week in de "Stobbe "te Darp.

Gezelligheid staat bij ons voorop.

Wij dansen op verschillende soorten muziek zoals, Funky, Country en Ierse dansen.

Houd je van dansen en van gezelligheid kom dan een keertje kijken.

 

 

 

 

 

 

De lessen zijn op Dinsdag van 19.30 u tot 22.00u

Instromen kan altijd. Wensen van de leerlingen staan voorop. 

De kosten € 16,50 per maand

 

 

Het Demo/Wedstrijd team danst op maandag  19.15u tot 21.00u 

Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.